HARTCREATIES VOOR JONGEREN

Hey!

Droom jij ervan om een wereldster te worden, of om een bepaalde baan te krijgen? Wat is jouw wens voor een gelukkig leven? Hoe ziet jouw ideale toekomst eruit?

Of heb je op dit moment geen ruimte om te dromen of aan een gelukkig leven te denken? Ervaar je onrust, onzekerheid, overprikkeling of lastige situaties in je leven? Of zit je hier ergens tussen?

Je weg vinden in een deze wereld is een hele uitdaging. Maar ik geloof dat jij alles in je hebt om deze uitdaging aan te gaan!

Verandering

In deze fase van je leven komt er veel op je af. Je kunt ook van binnenuit allerlei (verwarrende) signalen ervaren. Hartcreaties is er voor jou om samen, van een afstandje eens te kijken naar jouw binnen- en buitenwereld.

Hartcreaties is er voor jou...​
 • als je hoofd vaak vol zit met gedachten
 • als je niet lekker in je vel zit
 • als er thuis of op school lastige situaties zijn
 • als je keuzes moet maken die je moeilijk vindt
 • om jezelf te kunnen zijn
 • als het contact met anderen niet zo makkelijk voor je is
 • om met voor jou lastige emoties om te leren gaan
 • als je last hebt van lichamelijke (ziekte)verschijnselen zoals hoofdpijn, buikpijn en moeheid
 • om steviger in je schoenen te staan en voor jezelf op te komen
 • bij het verwerken van (verlies)ervaringen`
 • om jouw kwaliteiten tot bloei te laten komen

Jij hebt de toekomst!
Jij bent het waard om te stralen en deze wereld tot een stralende plek
te maken!!


Jij in deze wereld

Vanaf een jaar of 12 verandert er veel in je brein. Er vormen zich nieuwe verbindingen in je hersenen. Dit maakt dat jij de wereld om je heen én jezelf op een andere manier gaat ervaren.

Misschien heb daarnaast ook nog je te maken met scheiding, rouw, verlies of ziekte en voel je je niet begrepen. Of voel je je onzeker door alle ‘ruis’ om je heen (social media, huiswerk, verwachtingen van anderen, keuzes enzovoorts).


Gebruik je kompas!

Wat niet verandert is jouw stralende hart. In je hart weet je wie je bent en wat voor jou goed is. Je hart is als het ware je innerlijke kompas in het leven.


Inzicht in wie je bent en hoe het zit met gevoelens, gedachten en emoties geven ruimte en rust. Vanuit jouw innerlijke ruimte ben je krachtig en wijs om naar de dynamische wereld om je heen te kijken en daarin stappen te zetten!

"Tineke is superlief, geeft je een heel welkom gevoel en luistert met aandacht. Ze straalt rust, vertrouwen en kunstzinnigheid uit. Bij haar mag je helemaal jezelf zijn." -Monique-

Nieuwsgierig hoe ik je kan helpen? Neem dan contact op, klik daarvoor op de oranje button. Zo’n eerste contact kost je niets en kan je heel wat goeds opleveren. Probeer het maar!

Hoe werkt het?

Weet je…
Alle antwoorden op vragen die je hebt zitten in jou. Alleen kan je er niet altijd bij en daarom is het fijn als je samen met een coach hiernaar op zoek kunt gaan..

Het gaat om het dóen.. het creëren van wat jij wilt in en met je leven. Daarom gaan we tijdens de coaching vooral praktisch aan de slag. Niet teveel nadenken maar vooral doen.

Verrassing
Je hoeft echt niet creatief te zijn om iets te tekenen of te schilderen ….. iedereen kan dat! Het leuke van deze manier van werken is dat er in het beeld dat je maakt vaak een verrassing verstopt zit, zonder dat jij het doorhebt. Je werkstuk is als het ware de routekaart naar de schat die erin verborgen zit.

Jij kan zelf ontdekken wat je werkstuk je te vertellen heeft en zo ontdek je jouw eigen antwoorden op jouw vragen. Hoe cool is dat!?

Levensreis
Bij Hartcreaties leer je het leven bekijken als een rivier. Je lichaam is dan als het ware de boot waarmee je je levensreis maakt. Je hart is je innerlijke kompas die je de weg wijst. Onderweg kom je obstakels tegen in de vorm van levenslessen. Tijdens je reis doe je ervaringen op, fijne en niet-fijne. Die gaan mee in je rugzak. Op je levensreis heb je ook vaardigheden nodig en nieuwe situaties kunnen om nieuwe vaardigheden vragen.

Tijdens de coaching….

 • kijken we samen naar wat er in je rugzak zit en of dit nog helpend is voor jou;
 • gaan we op zoek naar nieuwe inzichten die je wegwijs maken in je gedachten- en gevoelswereld;
 • leer je hoe je in contact kunt blijven met je innerlijke kompas;
 • ga je ontdekken ‘hoe je in elkaar zit’ en hoe je kunt kiezen tussen de verschillende delen in jezelf;
 • leer je hoe jij de regie kunt krijgen en houden over spanningen, onzekerheden en twijfels;
 • leer je hoe je vriendschap sluit met je lichaam;
 • doe je nieuwe vaardigheden op voor de uitdagingen die je in je dagelijks leven tegen komt;
 • ontdek je jouw unieke hartcreaties!

Het resultaat hiervan is dat je met meer zelfvertrouwen in het leven staat!

Wil je eerst meer weten over wat kunstzinnig dynamisch coachen inhoudt of wil je weten hoe we aan de slag gaan? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Probeer het zelf!

Wil je zelf ervaren hoe Hartcreaties werkt?

Download de oefening ‘Jezelf in beeld brengen’. Deze oefening duurt 10 minuten. Klik op de downloadbutton hieronder. Veel plezier!