"Ik gun iedere moeder de ervaring van Geboorte in kaart. Je leert zoveel over jezelf, en over je kind – dat kun je je haast niet voorstellen. Tineke is de aangewezen persoon om dit voor moeders te doen. Ze is wijs, lief en totaal zonder oordeel. Ze laat je voelen dat je er mag zijn en dat je verhaal vol verborgen schatten zit." -Evelyn-

Wist je dat jouw start op deze wereld bepalend is voor de rest van je leven?

Het geboorteverhaal, dat al begint vóór de conceptie, is het letterlijke vertrekpunt van ieders leven. Daar wordt de basis gelegd voor een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Daar ligt dus ook de basis voor gedrag.

Hoe jij of je kind vandaag…

* omgaat met tegenslagen,
* contacten aangaat,
* zichtbaar durft te zijn,
* reageert op veranderingen
* en gevoelens ervaart

komt voor een deel voort uit wat jij of je kind in de baarmoeder, tijdens de geboorte en in de eerste tijd na de geboorte ervaren hebt/heeft.

Gedrag is altijd logisch! Zowel dat van jou als dat van je kind. Want het komt ergens vandaan… en het wil je iets vertellen over je diepste behoeften.

"Je zult versteld staan wat je geboorteverhaal voor betekenis heeft op de rest van je leven!"

De basis van je bestaan
Vraag je je weleens af waarom je in bepaalde situaties zo gevoelig kunt reageren, of waarom je liever niet zichtbaar bent, of waarom je diep van binnen een gevoel van verdriet of angst met je meedraagt, of…..

En waarom zijn veranderingen voor je kind zo moeilijk, waarom durft het niet mee op kamp, waarom maakt het zich zoveel zorgen, of wat zit er nou eigenlijk achter dat moeilijke gedrag?

Het antwoord op al deze vragen ligt echt aan de basis van je bestaan.

Welkom in de wereld van de geboortepatronen!
Je zult versteld staan wat je geboorteverhaal voor betekenis heeft voor de rest van je leven! Onbewust leeft ieder zijn/haar geboorteverhaal. Door hiervan bewust te worden, ben je in staat je verhaal te gaan helen als dat nodig is.

Van angstig en liever op de achtergrond, naar voor jezelf op durven komen.

Van het willen veranderen van ‘probleemgedrag’ naar het aanspreken van kinderen op hun potentieel.

Van het ‘labelen’ van kinderen, naar het werkelijk zien van hun behoeften.

Van een statische situatie (‘Zo ben ik nu eenmaal’) naar een dynamisch en stromend leven. Of anders gezegd: Van ongemakkelijk binnen je comfortzone, naar vrij buiten je comfortzone!

"Wauw! Wát een eye-openers. En het meest bijzondere vind ik toch wel dat we deze uitkomst nooit uit een ander soort sessie hebben gehaald (en we hebben al heel wat geprobeerd...). Alles valt op zijn plek. Het klopt zó!" -Margreet-

Je geboorte in kaart
In mijn praktijk maak ik gebruik van de prachtige kaartenset ‘Je geboorte in kaart’. Met behulp van deze fotokaarten gaan we op een ontspannen manier terug naar de basis. Je kan dit voor jezelf doen als je duidelijkheid wilt over patronen in jouw leven waar je tegenaan loopt.

Wil je je kind beter begrijpen, dan is deze kaartenset bij uitstek geschikt om inzicht te krijgen in het gedrag en de behoeften die daarachter liggen.

Je krijgt inzicht in…

  • de periode van voor de conceptie tot aan de geboorte en de impact daarvan op jou/je kind;
  • hoe jij/je kind de bevalling hebt/heeft ervaren en wat de impact daarvan is geweest;
  • de eerste periode na de bevalling en de impact daarvan.

De kaarten brengen je in contact met informatie die in jezelf ligt opgeslagen en die elke dag sturing geeft aan je leven, zonder dat je daar bewust van bent!

Door je van deze informatie bewust te worden, ben je in staat…

  • te begrijpen waarom jij/je kind doet zoals je/het doet;
  • de achterliggende behoeften werkelijk te zien;
  • jezelf/ je kind werkelijk te kunnen zien in wat nodig, helpend en helend is om voluit te kunnen leven zonder patronen die in de weg zitten of ‘probleemgedrag’ dat de ontwikkeling belemmert.


"Je geboorte in kaart gaat jou helpen jezelf/je kind te begrijpen en zal je direct naar de kern van het probleem leiden. Door je geboorteverhaal in kaart te brengen zullen behalve de geboortepatronen ook je onderliggende behoeftes zichtbaar worden. Weten waar je patronen vandaan komen en wat je nodig hebt om weer verder te kunnen groeien, is dé sleutel tot succes." - Martine, grondlegger 'Je geboorte in kaart'-


Ben je nieuwsgierig naar de impact van jouw geboorteverhaal of het geboorteverhaal van je kind? Boek dan een Geboorte-in-kaart-sessie bij Hartcreaties! Je krijgt:

  • Een uitgebreide sessie Je geboorte in kaart (2 à 3 uur)
  • Een verslag van deze sessie met een uitwerking van het geboorteverhaal en de betreffende geboortepatronen
  • Handvatten om hiermee aan de slag te gaan
  • Een integratie-sessie (1 uur)

Je investeert €200,-.

 

 

Je geboorte in kaart is zeer heilzaam bij het verwerken van een geboorte/bevallingstrauma. Hartcreaties begeleidt je met liefde
in het verwerkingsproces!

NEEM CONTACT OP

+31 (0)6 24 28 24 11