Ken je het gevoel ‘vast’ te zitten? In je huidige situatie, in je werk, in je lichaam, of in systemen, patronen en verwachtingen. Er is zoveel te doen, er komt zoveel op je af maar…… waar blijf je nu eigenlijk zelf?

Verlang jij ernaar om gewoon jezelf te kunnen zijn, zonder hierin belemmerd te worden door lichamelijke klachten, gevoelens van onvrede of (kritische) innerlijke stemmetjes?

Jij hebt idealen! Je zou graag ……. Vul dit zelf maar in. Herken je dat je eigenlijk altijd wel een reden kunt bedenken om het NIET te doen?

Jouw diepste verlangen is misschien wel dat je zelf gaat leven vanuit de overtuiging ‘IK MAG ER ZIJN!’ IK WIL MIJN HART KUNNEN VOLGEN EN MEZELF KUNNEN ZIJN!

Hartcreaties is er voor jou…

 • wanneer in een pittige fase van je leven zit,
 • om met, voor jou, lastige emoties om te leren gaan,
 • wanneer je lichamelijke klachten hebt, je depressieve gevoelens hebt of stress ervaart
 • bij het verwerken van verlieservaringen
 • wanneer je het gevoel hebt vaak te worden overspoeld door prikkels
 • als je een hoofd vol gedachten hebt en je weinig rust ervaart
 • als je wilt leren meer vanuit je intuïtie te handelen
 • als je harteklop je iets zegt, maar de maatschappij iets anders lijkt te willen
 • wanneer je je niet begrepen voelt en meer grip op je leven wilt
 • als je weinig energie hebt, je snel leeggezogen voelt
 • als je steviger in je schoenen wilt staan en voor jezelf wilt opkomen
 • om in relaties jezelf te kunnen zijn

Kunstzinnige en dynamische coaching bij Tineke is voor mij heel waardevol en helend geweest! Door deze manier van werken ben ik tot de kern van mijzelf gekomen. En heb ik stappen durven zetten waarvan ik nooit dacht ze te willen en kunnen zetten. Het heeft mijn leven veranderd. En daar ben ik heel dankbaar voor!! - Fem -

Ontdek jouw kracht

In het concept van Hartcreaties is doorleefde kennis, persoonlijke kwaliteit en een unieke werkwijze gecombineerd om

Jou ZELF te laten ontdekken waar jouw grootste kracht ligt en wat jij ZELF kunt doen om vanuit JOUW EIGEN INNERLIJKE KRACHT in het leven te staan.

Dit brengt een beweging op gang die je zelfvertrouwen, eigenheid én gezondheid ten goede komt!

Creëer vanuit je hart

Hartcreaties werkt door middel van kunstzinnig dynamisch coachen. Je leert (weer) creëren vanuit je hart.

‘Maar ik ben niet creatief!’

Fijn om te weten: voor deze vorm van coachen hoef je niet ‘creatief te zijn’. De waarheid is dat iedereen creatief is: in ieders kern is een oneindige bron van creativiteit. In ieder kind zie je dit terug. Wat je maakt hoeft niet artistiek te zijn. Het is authentiek en daarin zit de kracht en schoonheid!

Kunstzinnig coachen laat je op een liefdevolle manier zien wat er in je eigen leven gecreëerd is en wat je nu zelf weer kunt her-creëren als het niet opbouwend meer voor je is.

JeZelf in gang zetten
Hartcreaties begeleidt je in een aantal sessies om de beweging richting jeZelf in gang te zetten. Alles wat je onderweg in het coachingstraject tegenkomt wordt met respect en liefde aangekeken. Hierbij zijn jouw verlangens en wil leidend. “Er gebeurt niets wat jij niet wilt” is een belangrijk principe van Hartcreaties!

Tineke geeft de ruimte en veiligheid om emoties die je als kind niet kon uiten of waar je geen ruimte voor voelde om te uiten alsnog de ruimte te geven om naar buiten te laten komen. En dit gaat op zo’n fijne, prettige en speelse manier. Namelijk gewoon door via een rustgevende meditatie vanuit een bol klei iets te boetseren wat die emotie naar buiten brengt. Het gebeurt bijna zonder dat je het door hebt. De inzichten die ik heb gekregen, hebben me veel nieuwe energie en levenskracht gebracht. Ik word er echt gelukkig van! - Johan-

De individuele coachsessies

Impressie wordt expressie
In een persoonlijk coachtraject gaan we met jouw vraag aan de slag door te creëren: je handen, je lichaam en je hart laten spreken. Wat je handen en je hart je te vertellen hebben is vaak heel verrassend. Je komt in contact met kloppende informatie uit jezelf. Door het maken van bijvoorbeeld een tekening, schildering of kleibeeld haal je als het ware een stukje uit je onbewuste-zelf. Een impressie wordt een expressie.

Diepgaand antwoord
Deze expressie kan je voor je neerzetten en je kunt er mee communiceren (en communiceren kan op meer manieren dan alleen praten). In het werkstuk zit ALTIJD een schat, een parel voor jou verborgen, een (aanwijzing naar het) antwoord op jouw vraag. “Heb je een vraag of een probleem? Vraag je hoofd om een oplossing en je krijgt zeker een antwoord. Vraag je hart om een oplossing en je krijgt een veel diepgaander antwoord!”

Workshops

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden…”

De ervaring leert dat het in beeld brengen van een thema, patroon, innerlijk landschap etc. vaak veel (h)erkenning en handvatten biedt om mee aan de slag te gaan.

De kracht van een workshop is dat je daarnaast ook (h)erkenning bij anderen zult ontmoeten. Je gaat ontdekken dat je niet de enige bent die soms kan stoeien met bepaalde gedachten, oordelende stemmetjes, lichamelijke signalen en diepgewortelde overtuigingen. Misschien ga je zelfs wel ontdekken dat we ten diepste allemaal met dezelfde vragen rondlopen.

Het is mijn intentie om tijdens de workshop een zodanige sfeer te creëren dat harten open kunnen bloeien. Als dat gebeurt, ontstaat er contact van hart tot hart. Door eerst JA te zeggen tegen jezelf, kan je vervolgens JA zeggen tegen de ander. Dan kan het gaan stromen, recht uit het hart….

Een workshop volgen, doe je in eerste instantie voor jezelf. Daarom streef ik ernaar, zoveel als mogelijk is, ieder ook individueel te zíen. Hartcreaties biedt verschillende workshops aan:

 • In contact met je kern
 • Je geboorte in beeld
 • Je innerlijke familie in beeld
 • Je innerlijk landschap in beeld
 • Je sensitiviteit IS je kracht
 • Vol vertrouwen bevallen

Kunstzinnig coachen is een unieke manier om balans te brengen tussen hoofd, hart en handen. Gun dit jezelf en je zult meer innerlijke rust, vrede, liefde en geluk in je leven ervaren omdat je van binnenuit ervaart dat jij helemaal mag zijn wie jij bent!


Investeren in het volgen van je hart, op weg naar een gezond en gelukkig leven, is het mooiste cadeau dat je jezelf of een ander kunt geven!

 

"Mensen komen denk ik graag naar Tineke toe omdat ze veel warmte en liefde geeft. Ze kijkt naar mensen zonder te oordelen en ze kan geven zonder zichzelf daarin te verliezen." -Petra-

Probeer het zelf!

Wat je handen en je hart je te vertellen hebben is vaak heel verrassend. Je komt in contact met kloppende informatie uit jezelf.

Wil je dit ervaren? Klik op de button hieronder voor een gratis download…